Main Page Sitemap

Kuu bitcoin-rahaa


kuu bitcoin-rahaa

märä erilaisia merkkejä. Salasana on yksi modernin digielämämme kulmakivistä, mutta silti hyvin monet tekevät sen suhteen kamalia virheitä. Bitcoin Cash, mis loodi Bitcoini baasilt ning mille eeliseks peetakse vimet ühte plokki rohkem tehinguid mahutada, on kaotanud kolmandiku. Samuti ei ole veel väga palju teenuseid, mida bitcoini eest osta saaks (Eestis ei tea, et saaks kusagil sellega maksta nii et nende omamine käibevaluutana ei tundu kige mistlikum. Salasanan on oltava riittävän pitkä ja monimutkainen ollakseen mahdoton arvattavaksi. Merkkijonossa abcd ei ole juuri lainkaan entropiaa, siinä missä merkkijono Kdh36jdW on jo huomattavan entropinen.

Lugesin ka seda, et oma bitcoine vid hoida enda arvutis vi spetsiaalselt selleks loodud veebikeskkondades. Lähes kaikki tiedot sähköposteista serverien hallintaan ovat salasanan suojaamia.

Paypali eksjuht Bill Harris laimas viimati Bitcoini cnbc eetris - valuuta olevat värtusetu ja ei suutvat täita ühtegi raha funktsiooni. Kunagi uurisin ka pgusalt natukene rohkem bitcoini kohta, aga siiski ei leidnud piisavalt usaldusvärset infot, et reaalse tehinguni juda. Salasanan on täytettävä muutamia kriteerejä ollakseen laadukas. Nämä kaksi vaatimusta ovat lähtökohtaisesti ristiriidassa. Monet sivustot mittaavat salasanojen entropiaa ja ilmoittavat käyttäjille sen perusteella, että onko salasana niiden mukaan laadukas. Yleensä salasana on sitä helpompi murtaa, mitä helpompi se on muistaa. Pelkästän isot ja pienet alkukirjaimet kaksinkertaistavat käytössä olevien merkkien märän ja siten tekevät salasanan arvaamisesta noin tuhat kertaa vaikeampaa. Just Bitcoini kasutavad enda sästude kaitsmiseks inflatsiooni eest Türgi ja Venezuela elanikud. Riigis on de facto kehtestatud kapitalikontrollid. Salasanan laadukkuutta mitataan entropialla eli merkkijonon monimutkaisuudella ja satunnaisuudella. Risk on suur ja palju selle kasutamisega seotud nüanssidest on alles välja kujunemas.


Sitemap