Main Page Sitemap

Bitcoin arvo kaatua 2018


bitcoin arvo kaatua 2018

aikaa. Hyvä esimerkki tästä on äskettäin kaatunut Bitconnect Ponzi-huijaus.bitcoin arvo kaatua 2018

Kannattaa aina muistaa, että kryptovaluutan markkina-arvo on vain lukema viimeisimmästä käydystä kauppahinnasta kertaa kierrossa olevien valuuttojen märä. Bitcoin-rahavarannon arvo on yli 100 miljardia euroa (9/2018). Bitcoin on nyt louhittu 18,5 milj. Vaihtokurssi suhteessa euroon on noin 5 000 eur/bitcoin (5,0 eur/mBTC). 1 eur 0,0002 bitcoin, 1 eur 0,2 mBTC, 1 eur 200,0 bits.

Kryptovaluuttojen elinkaari on vasta alussa Miten pitkällä kryptovaluuttojen kehitys sitten on? Voiko fuutuurikaupankäynti lisätä isojen pelaajien motivaatiota manipuloida Bitcoinin kurssia alas? Sijoittaisitko ennemmin smtp vai http-tokeniin, vai onko jokin kilpaileva teknologia korvaamassa niitä? Koska on hyvin todennäköistä, että sinä olet aivan yhtä hukassa kuin me kaikki muutkin ja tässä pelissä voittajia on ne muutamat fiksut tyypit, jotka on ehkä jo poistuneet pelistä suurimmaksi osaksi. Ovatko ne puhtaasti sinun oman ajattelu ja tutkimustyön tulosta? Sama toimii känteisesti kun mennän alaspäin eli kukaan ei enä kukaan ei halua toimia ostavana osapuolena, ellei hinnat romahda totaalisesti. Toki se on todettava, että lähes kaikki isoimmat markkinapaikat toteuttaa transaktiot sisäisesti ja vasta sen jälkeen nämä viedän isoina blokkeina lohkoketjuun. Bitcoin-futuurit ovat käteissetlattuja eli voit tavallaan harrastaa Bitcoin-kaupankäynnistä täysin erillisessä ympäristössä vedonlyöntiä kaikessa rauhassa.

Pitkässä juoksussa kryptovaluuttojen kurssit perustuvat sen verkon arvoon (network value). Kaikki lyhyen tähtäimen kurssispekulaatiot ovat pelkkä kohinaa, joiden merkityksen pitäisi olla kryptosijoittajalle vähäistä. Cryptocurrencies get their value based on how much people use the token for utility.


Sitemap