Main Page Sitemap

Mitä bitcoins arvoinen juuri nyt


mitä bitcoins arvoinen juuri nyt

oli sitten ostaja tai myyjä. Sen ominaisuuksia innovatiivisena finanssiteknologiana ei ymmärretä, vaan tarkoituksena tuntuu lähinnä olevan löytä ja korostaa Bitcoin-maailman negatiivisia tapahtumia. (HS,.4.2013 tuntuu pahalta antaa tälle artikkelille minkänlaista näkyvyyttä tai arvoa, sillä se on kutakuinkin surkein Bitcoin-artikkeli, jonka olen lukenut koko tämän 2,5 vuoden aikana. Sillä on myös helppoa maksaa, koska se on yhtä sujuvasti tapahtuvaa kuin vaikka sähköpostin lähetys.

Mitä bitcoins arvoinen juuri nyt
mitä bitcoins arvoinen juuri nytmitä bitcoins arvoinen juuri nyt

Bitcoin valmistetaan siten, että käyttäjien koneissa on jokin laskentateho. Sen mukaan sitten he saavat sitten tehtyä Bitcoin valuuttaa. Tätä tekemistä kutustaan louhinnaksi, vaikka se ei ihan täysin kuvaa sitä mitä oikeasti tedhän. Bitcoin on sen arvoinen mikä sen on sovittu olevan.

Vuonna 2011 tälläinen oli vielä ihan hyväksyttävä ja ymmärrettävä, kun Bitcoin sai laajempaa näkyvyyttä vasta ensimmäisen kerran, mutta ei enä. Talouteen painottuvista sivustoista ylivoimaisesti parhaiten on suoriutunut Talouselämä, jolla on itseasiassa useita asiallisia Bitcoin-artikkeleita ( 1, 2, 3 ). Bitcoin elä ärimmäisen innovatiivista aikakautta, ja kehitys on suorastaan hurjaa, mutta Suomen media hiiskuu näistä asioista aniharvoin. Iltapäivälehdissä Bitcoinista on uutisoitu vähiten, ja ne vähät uutiset ovat koskeneet. Nobelisti lyttä Facebook-kaksosten bitcoin-manian (Taloussanomat, 15.4.2013 suomen Pankki bitcoinista: "Kuin uskoisi lompakkonsa" (Taloussanomat, 27.4.2013 talousblogisti tyrmä Facebook-veljesten Bitcoin-rahaston (Taloussanomat,.7.2013 taloussanomien Bitcoin-artikkelit ovat pinnallisesti tarkasteltuna ihan päteviä. Bitcoinin innovatiivisista ominaisuuksista ja saavutuksista puhutaan todella vähän, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Kaikkien Bitcoinia tutkivien journalistien tulisi ihan ensimmäisenä bitcon miner lämmitys lukea tämä artikkeli, jossa käydän läpi Bitcoiniin liittyvät yleiset värinymmärrykset. Suomen media on viime aikoina valinnut omaksi go-to Bitcoin-asiantuntijakseen virtuaalirahojen tutkijan Vili Lehdonvirran. Ymmärrys Bitcoinista on ala-arvoisen heikkoa.

Mitä bitcoins arvoinen juuri nyt
mitä bitcoins arvoinen juuri nyt

Ostaa bitcoins paypal anonyymi
Mitä-tapahtuu-kun-bitcoins-market-cap-ohittaa-maailman bkt: stä
Aarioita ja ottaa niihin kantaa bitcoins
Mitä bitcoin-hash näyttää


Sitemap