Main Page Sitemap

Bitcoin-näytönohjain laskin


bitcoin-näytönohjain laskin

ne ovat louhineet itselleen kryptorahoja ilman lupaa. Keskustelin tuttujen pelinkehittäjien kanssa, ja he kaikki arvioivat striimauksen erittäin merkittäväksi pelin julkisuuden kannalta. Napsauta sitten soluun, jossa on seuraava laskettava arvo. Sen kehittäjät myivät ennakkoon pienen märän jsecoineja rahoittaakseen kehitystä. Jsecoinia ei ole vielä listattu mihinkän kryptopörssiin, joten louhiminen on toistaiseksi ainoa tapa saada sitä haltuunsa. Jos louhintaa miten setup bitcoin kaivos soolo tekee lähinnä harrastusmielessä, esimerkiksi louhimalla jollain tässä esitellyistä ohjelmista ilman suuria laiteinvestointeja, on se mainio ja opettava harrastus. Järjestystä voi muuttaa sulkumerkeillä. Pelitalo taas voi vedota siihen, että pelin mukana ei ole annettu lisenssiä, Kari toteaa. Aloita laskukaavan luominen napsauttamalla soluun, johon haluat kaavan tuloksen. Bitcoineja louhittiin tavallisilla pöytäkoneilla ilman minkänlaista ihmeellisempä optimointia.

Vaikka XPCoin on monella tavalla harrastelijamainen, sille on kehittynyt vahva ja uskollinen käyttäjäkuntansa. Selainlouhinta on yleistymässä, kryptovaluuttojen louhinta selainpohjaisesti on herättänyt kahdenlaisia tunteita. NiceHashin erikoisuus on, että se ei vaadi minkänlaista kirjautumista tai rekisteröitymistä. Tavallinenkin louhija saattoi helposti saada kymmeniä bitcoineja, vaikkakaan niiden arvo ei tuohon aikaan ollut juuri mitän. Experience Pointilla on kuitenkin muutamia huomattavia vahvuuksia: vaikka kolikko on listautunut vain rajatusti pörsseihin, Experience Pointeja voi jo vaihtaa esimerkiksi peleihin ja Steam-lahjakortteihin. Pelejä ei lähtökohtaisesti jaeta ilmaiseksi, jos siitä ei saada hyötyä. Käytännössä tämä on tavalliselle käyttäjälle kuitenkin miltei mahdotonta. Tämä puolestaan voi omalta osaltaan vastata kysymykseen, miten tulevaisuudessa nettipalveluja rahoitetaan.

Erilaiset louhintatavat ja kryptovaluutat on valikoitu sekä niiden helppokäyttöisyyden vuoksi että siksi, että ne esittelevät yleisesti sekä altcoineja että louhintaa. Eli kun puhut tällä bitcoin-rigeistä, niin kaikki muut olettavat, että aiot louhia nimen omaan Bitcoinia. Louhija voi valita louhimistehon ja sitten käskeä louhinnan käyttön. Markkinatilanteen heittelyjen myötä nuo pienet summat tosin saattavat nousta merkittäviksikin. Pätä kaavan luominen aina painamalla Enter. Jsecoinin kehittäjät myös tekevät aktiivisesti toimia, jotta esimerkiksi yksi henkilö ei voi kasata useita tietokoneita ja louhia niillä kaikilla jsecoinia. Louhimalla harrastusmielessä voi saada aikaiseksi pieniä summia. Kirjoita sitten yhtäläisyysmerkki ja napsauta soluun, jossa on ensimmäinen laskettava arvo. Oikeuteen mentäessä teoksen levittämisestä voi joutua maksamaan korvauksen, mutta oikeudenkäyntikulut mukaan laskien luvattomasta striimaamisesta voi tulla usean kymmenen tuhannen euron menetys. Esimerkiksi GameCredit-kryptovaluutta pyrkii samaan markkinarakoon. Koko striimaamiseen liittyvä tilanne on Karin mukaan hassu. Toistaiseksi siirrot ovat vielä manuaalisia ja siten hyvin hitaita, mutta louhintasivun kehittäjällä on tarkoitus automatisoida.

MinerGaten on muun muassa raportoitu tuottavan vähemmän esimerkiksi verrattuna kilpailevaan NiceHashiin. Eli ei voida puhua mistän "Ethereum-bitcoinista". Tässä kirjoituksessa kokeillaan erilaisia helppoja tapoja, joilla aloitteleva kryptorahaharrastaja päsee louhinnan makuun. Kaksi käytetyintä ei-ammattilaisille suunnatuista louhintaohjelmista ovat MinerGate ja NiceHash. Sanktiot epätodennäköisiä, mutta mahdollisia, karin mukaan on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että striimaamisesta tulisi sanktioita, koska oikeudenhaltijat, eli tässä tapauksessa pelistudiot, pitävät sitä heille hyödyllisenä. Kaavan tulos näkyy nyt solussa. Jotta proof-of-stake-järjestelmät eivät perustuisi yksinkertaisesti siihen, että eniten omistava saa lisä rahaa, on siihen kehitetty erilaisia jakojärjestelmiä. Bitcoin-louhinta oli aluksi amatörimäistä hommaa.


Sitemap